Åndalsnes og Malmefjorden møttes fredag kveld til andre serierunde på kunstgressbanen på Jendem.

Ingen av lagene var i første omgang overlegen i spill, men Malmefjorden hadde de største sjansene. Etter 16 minutter fikk hjemmelaget annullert et mål etter angrep på keeper. To minutter seinere var Malmefjordens Henrik Ohr frampå med panna, men headingen gikk like utenfor.

ÅIF har hatt ett skudd på mål, men ingen andre sjanser i første omgang det er verdt å nevne.

Vel fem minutter ut i andre omgang kom kampens første scoring. Hjemmelaget Malmefjorden tok ledelsen 1-0 ved Tobias Sandersen. Et innlegg fra venstre havnet foran mål, og Sandersen satte ballen i mål - til protester fra ÅIF-spillerne. De mente Sandersen sto i offside da ballen ble spilt mot ham.

Helt på tampen kjempet spillerne iherdig for en utlikning, men ballen ville ikke i mål. Det endte dermed 1-0 til Malmefjorden.

Trener Kim Hugo Nyheim kom innpå etter pause. Laget ble i andre omgang ledet av lagets nye trener og spillerutvikler Knut Anders Fostervold.

Aksel Berget Skjølsvik spilte sentral defensiv midtbane. Han er en kriger og viser god fotballforståelse med smarte gjennomspill. Han blir helt sikkert en nøkkelspiller for ÅIF denne sesongen.

ÅIF skal lørdag om ei uke møte Surnadal. Også det er et lag som spiller på fysikk.

I sin første kamp forrige helg mot Vesnes/Varfjell, ble det 3-2-seier.

Aksel Berget Skjølsvik. Foto: Per-Kristian Bratteng
Knut Anders Fostervold ledet laget i andre omgang. Her er han fotografert i første omgang sammen med hovedtrener Kim Hugo Nyheim. Foto: Per-Kristian Bratteng