Energicupen i regi av Rauma Energi har røtter helt tilbake til 1998 da det hele startet i Raumahallen. Så fortsatte denne fotballcupen i 15 sammenhengende år i Isfjordshallen og dit er også årets arrangement lagt lørdag 7. april.

– Nå handler det om å melde seg på, sier leder i Personalforeningen ved Rauma Energi, Lars Smisethjell. Han har med seg Sindre Myklebostad på arrangørlaget. Han er medlem i jubileumskomiteen i anledning av at Rauma Energi i år fyller 100 år.

– Sist denne cupen var arrangert var i 2012. Nå ønsker vi å blåse nytt liv i dette og det gjør vi blant annet som en del av at vi er 100 år. Vi ønsker å bli sett i lokalmiljøet og vi ønsker å bidra til at det blir skapt aktiviteter lokalt, sier Smisethjell og håper flest mulig lag melder seg på.

– Det kan være vennegjenger, det kan være et gatelag, det kan være bedrifter eller det kan rett og slett bare en gjeng som finner ut at de skal danne et lag sammen. Det hadde også vært kjempefint om det kom lag utenfra, sier Sindre Myklebostad. Menn og kvinner kan stille på samme lag. Arrangementet avsluttes med bankett på Grand.