Kampen var preget av nerver og unøyaktigheter fra begge lag. Til tross for et flott og nytt underlag klarte ingen av lagene å spille den angrepsfotballen de mestrer på sitt beste. Det var i det hele tatt en jevn og tøff afære der få av spillerne kom opp mot sitt toppnivå, noe som også gjenspeiles i børsen.

Vår børs etter kampen som endte 2-0 til ÅIF på Aker Stadion:

Per Magne Misund(5): Veteranen var sikker bak. Tidlig ute ved flere anledninger og flere gode igangsetninger. Representerte den rutinen som et ungt ÅIF-lag trengte. Viktig og god redning på stillingen 0-0 da Elnesvågen fikk sjansen fra sju meter.

Svein Morstøl(4) : God kontroll, men ble sliten etter hvert byttet ut for Ludvik Vold Hovde i 2.omgang.

Kim Hugo Nyheim(3): Trygg og god defensivt. Satte i gang bakfra. Byttet ut seg selv til pause på grunn av problemer med lysken.

Sander Bale (4): Kapteinen hadde god kontroll bakerst. Bommet på stor mulighet like før ÅIF sin scoring.

Thomas Nyheim(4): Ryddig jobb på venstreback. Gjorde det som regel enkelt.

Emil Nyheim(3): God på midten. Jobbet bra, men klarte ikke involvere seg like mye som tidligere.

Sindre Kavli Hammervold (3): Fikk ikke ut det han har vist tidligere i sesongen. Mye nesten, men lyktes ikke helt i dag.

Andreas Helle Solevågseide (5): Kom til flere gode skuddmuligheter. Satte keeper på prøve flere ganger. Flink til å drive fremover med ball i beina. Satte inn vinnermålet etter en fin vending og avslutning i boksen.

Jonas Furset (3): Ikke helt på fra start og litt slurv. Virket å være litt preget av stundens alvor. Kom etter hvert inn i det og lykkest med noen kombinasjoner.

Bendik Vold Hovde(4): Satte forsvaret til Elnesvågen under press og trykket til i alle dueller. Misset noen sjanser, men satte inn en flott heading.

Ola Farkvam (3) : Noen fine involveringer fra kant, men ellers anonym. Byttet ut til pause.

Torkil Høgset (4): Godt innhopp. Trykte til og ble belønnet med gult kort, men gikk foran og hadde gode involveringer offensivt.

Erlend Venge (3) : Kom inn til pause. Stygt balltap på midten kunne blitt skjebnesvangert, men ÅIF slapp med skrekken. Ellers en grei jobb.

Bjørn Tore Sæther (spilte for lite til å få karakter): Godt innhopp. Bra involvert offensivt. Fortsatte de gode relasjonene mellom han og Andreas Helle Solevågseide, fint fremspill som ledet til 2-0.

Ludvik Vold Hovde(spilte for lite til å få karakter): Bra innhopp på backen. God kontroll defensivt og kom på  gode offensive løp.