Molde vant 2-1 i onsdagens returoppgjør i Youth League mot UC Dublin AVD. Etter 1-2-tap på bortebane, måtte det straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner på Aker stadion. Og den vant MFK 5-4 etter at keeper Jonatan Byttingsvik reddet det som ble det avgjørende straffesparket.

Leo Skiri Østigård (17) fra Åndalsnes var hjemmelagets kaptein. Han scoret 2-0-målet i kampen og det andre målet i straffekonkurransen.

I pressesona etter kampen sa Leo at han var tilfreds både med egen- og lagets innsats, men de burde ha scora flere mål.

- Når vi ikke får mål på sjansene våre, så blir det straffespark som må avgjøre, dessverre, sier Leo - lettet og glad etter seieren.

- Hva skjer nå videre?

- Jeg har ikke skrevet ny kontrakt, jeg vil vente til januar for å vurdere mulighetene da. For meg er ikke nr. 6 i køa bra nok. Mitt mål er å ha en mulighet til å spille på A-laget. 3.divisjon er ikke lenger bra nok, sier målscorer Leo S. Østigård, som først skal ta en dusj før han skal møte familien som har fulgt han fra tribunen.

MFK tapte sist 1-2 i Dublin, derfor måtte kveldens kamp vinnes av MFK med minst 1-0 for å gå videre.

Med MFK videre blir det bortekamp 1.11. og hjemmekamp 22.1.

Molde førte kampen i 1.omgang med flest sjanser. Etter 32 minutter ble det endelig scoring av Sivert Gussiås, og 1-0 var også resultatet ved pause.

2. omgang startet med ny scoring etter bare to minutter av Leo Skiri Østigård på en flott heading etter en corner. Dermed 2-0 til Molde.

Bare fire minutter senere reduserte Dublin til 2-1, som ble resultatet etter ordinær tid.