- Nei, det har jeg ikke tid til, sier keeperveteranen på 46 år, til daglig keepertrener på MFKs eliteserielag. Han bidro til torsdagens 4-1-seier over Bud.

Torsdag kveld gjorde han slik han har pleid å gjøre én gang i året; tok på seg keeperdrakta for ÅIFs A-lag på Øran. Denne gangen var det Bud de møtte.

- Jeg har vel hatt en kamp i sesongen de siste åra, sier mannen, som kan notere seg for flere hundre kamper for ÅIF på slutten av 80-tallet og utover 90-tallet. Sju sesonger på rappen, ble det.

Han har på grunn av mye reiser og jobb med A-laget til MFK ikke muligheter til å bidra oftere for ÅIF:

- Jeg er borte stort sett hver helg. Så det blir uaktuelt for meg å dra til Smøla, for eksempel.

Sju sesonger på rappen 80. og 90-tallet

- Hvordan gikk det med deg i kampen mot Bud?

- Det gikk helt greit – akkurat som forventet. Jeg sto bak der og ropte og dirigerte. Det er viktig at vi unngår skudd på mål, sier Misund.

Men han måtte ti minutter før pause hente ut en ball fra eget nett.

- Det var et skudd som kom – ett skudd på mål, og det gikk inn.

- Hvordan skal vi tolke det?

- Det tolker jeg som om jeg dirigerte godt, ler Misund.

Med 4-1-seieren over Bud sørget ungguttene i ÅIF for å befeste posisjonen på tabelltoppen.

Bud tok ledelsen ti minutter før pause i en sjansefattig førsteomgang.  Etter pausen kom et mer aggressivt ÅIF på banen og etter 50 minutter utlignet Bjørn T. Sæther, før samme mann økte til 2-1 etter 61 minutter. Andreas S. Helle økte til 3-1 bare to minutter senere. Bare minuttet senere ble det straffespark, der Sindre H. Hammervold banket 4-1, som også ble sluttresultatet.

Mot slutten av kampen spilte også treneren selv, Kim Hugo Nyheim, i godt selskap med sine to sønner og de andre spillerne på det unge ÅIF laget.