Alpinister fra Rauma er allerede i gang med oppkjøringen til ny skisesong.

I helga ble det gjennomført treningsleir for unge alpinister fra skikretsen. Treningsleiren foregikk på Juvasbreen ved Galdhøpiggen. Det var cirka 20 alpinister i alderen 12-16 år som deltok. Der ble det meldt om nysnø, kuldegrader og sol.

- Fra Rauma Alpin deltok Henrik Nord i U14 klassen og Iver Staurset i U16 klassen. I slutten av mai og hele juni har vi så langt hatt tolv dager på snø. Det forteller Bjørn Nord som har vært med guttene på samling.

Samlingen er en del av kretsen sitt mål om ekstra satsing, som de også har fått med seg alle klubbene på. Nord forteller at det er et tilbud for de som ønsker å satse litt ekstra i forhold til tidligere.

I følge Nord var det frokost før klokka 05:00 under samlingen. Skikjøringen startet en time senere, og programmet for resten av dagen var fylt med skitrening, restitusjon mellom øktene, fysisk trening på barmark og videoanalyse av dagens skikjøring.

- Neste samling blir rundt 10. august. Da skal vi nok en gang til Juvasbreen som ligger nærmere 2000 meter over havet. Der er det som regel flotte forhold året rundt, avslutter Nord.