– De verdiene som er mest frekventert skal vi jobbe videre med, sammen med både trenere og styret i de forskjellige idrettsgruppene, forteller Lillian Fjørtoft, kvalitetsklubbansvarlig i ÅIF Fotball.

En av klubbkveldens aktiviteter, var å levere inn forslag på ulike verdier som ÅIF skal stå for, der alle forslagsstillerne er med i en trekning av et sesongkort på Aker Stadion. Noen av verdiene som gikk igjen, var inkluderende, samarbeid, lagånd, vennskap, kameratskap, innsats og glede.

Lederen i fotballgruppa, Geir Christer Nygård, understreker viktigheten med å bygge oppunder identiteten til klubben, og forteller ivrig om den positive trenden i jubileumsåret der ÅIF fyller 100 år.

– Sparebanken Møre som er vår hovedsponsor, stiller med konkurranser. Andre sponsorer som Bunnpris, spanderer pølser og drikke, Istad Ur og Optikk AS stiller med gratis synstest, og Umbro som er utstyrsleverandør via Intersport, tar imot bestillinger på vår flotte jubileumskolleksjon med påsatt 100-årslogo, forteller Nygård.

– Slike klubbkvelder med så mye positiv engasjement må vi forsøke å ha flere av, sier den engasjerte gruppelederen, som lover mye spenning i jubileumsåret, som både ulike trivselstiltak, sosiale samlinger og fotballskole 16. august, der MFK sine A-lagsspillere og trenere vil komme på besøk.

Med fullt hus på en meget positiv klubbkveld, fikk styret i fotballgruppa engasjere spillerne til å delta i arbeidet med å sette et felles verdigrunnlag, der de sammen får bidra til en felles visjon for en positiv klubb i vekst.