- Vi har mange som gjør seg bemerket utenfor kommuens grenser. Men vi har også noen som gjør seg bemerket utenfor landets grenser. En som har gjort det mer enn noen annen i år, er Karoline Bjerkeli Grøvdal, åpnet ordfører Lars Olav Hustad da han hedret Isfjordens Karoline Bjerkeli Grøvdal under Ytterveggenshowet onsdag kveld.

Hun fikk tildelt blomster og en sjekk på 5.000 kroner fra kommunen.

Karoline Bjerkeli Grøvdal har tidligere mottatt en rekke priser - Raumastatuetten, kulturprisen og prisen som "Årets Rauma-ambassadør".

Årets sesong har vært et stort gjennombrudd for henne internasjonalt. Hun har hatt en rekke sterke resultalt, og med bronse i EM i Amsterdam og terreng-EM i Chia, og selvsagt de imponerende 7. og 9. plassene i OL, er det ikke overraskende at hun er nominert til årets Idrettsgalla.

- Dette er utrolig sterke idrettsprestasjoner, og vi er utrolig stolte av Karoline, sier Hustad.

Selv trakk Karoline fra scenen fram at Rauma betyr mye for henne.

- Jeg har sterk tilhørighet til Rauma, og jeg er veldig stolt over å ha to lokale sponsorer. Jeg har hatt Arvid Gjerde som sponsor i åtte år, og de har vært med meg i medgang og motgang, og det betyr mye for meg. Fra i år har jeg også Sparebanken Møre som sponsor. Det er stort for mge å kunne ha disse to lokale sponsorene på drakta når jeg er ute å konkurrerer, sa Bjerkeli Grøvdal.