– Det er i forbindelse med klubbens 40-årsjubileum at lokale bedrifter har gått sammen for å gi en gave til klubben, sier Svein Frode Heen som representerer Norgestribunen og firmaet SeacaTec på Veblungsnes.

Tribunen blir produsert av Sandnes Rør i Isfjorden. Heen forteller at gaven har vært holdt hemmelig i det lengste og at bare to-tre personer i langfjordenmiljøet har vært involvert for at alle ting skulle gå riktig for seg da tribunen ble montert i «nattas mulm og mørke» torsdag kveld.

– Min erfaring er at slike tribuner er et populært sponsorobjekt og tribunen var fullfinansiert i løpet noen få dager, sier Heen og forteller at gaven representerer en verdi på 115.000 kroner.

– Dette er fantastisk. Gaven skulle vel egentlig være en overraskelse for meg også, men av praktiske årsaker måtte jeg bli involvert. Det er helt utrolig at folk utenfor klubben tar tak og sørger for denne gaven til oss. Det er et samarbeid mellom ulike bedrifter som gjør at vi har fått denne tribunen på Åfarnes stadion. Engasjementet rundt klubben er rett og slett rørende, tusen takk, sier Lillian Dahle som er leder i Langfjorden fotballklubb.