Langfjorden FK sitt jenter 16- lag vant finalen i A-sluttspillet i Norway Cup! Guro Dahle scoret kampens eneste mål på frispark fra cirka 20 meter.

- Det er en fortjent seier til et lag som var desidert best i 1. omgang. Kampen var vanskelig å spille og ble preget av torden- og regnvær. Det var mye overfalatevann på banen som gjorde det vanskelig å spille godt, forteller Stein Siem, Åndalsnes Avis sin journalist på stedet.

Kaptein og målscorer Guro Dahle er i gledesrus etter seieren:

- Dette er noe av det mest fantastiske jeg har vært med på i hele mitt liv. Da lagvenninnene kastet seg rundt halsen min etter scoringen, visste jeg ikke om jeg skulle greie å fullføre kampen. For dette var så fantastisk! sier Dahle.

Hun forteller at nå er det nesten slik at de hadde ønsket at det var flere kamper. Etter mange kamper og tett samhold gjennom hele turneringen blir det nesten som et tomrom nå.

- Men jeg gleder meg til å komme heim også, sier hun.

Dette er laget:

Keepere: June Herje og Sandra Rød Ask

Resten av laget består av: Guro Dahle, Vilde Lange, Mari Aasli, Emilie Stener, Ine Holsbøvåg, Oline Kavli Ree, Marthe Sofie Motland, Synne Nygård, Lone Dahle Skomsø, Louise Nakken, Sunniva Siem, Maja Naalsund, Thea Hatlen, Isabell Flovikholm og Eira Skjelbostad Moen.

Lagets trenere er: Johan Skomsø, Vidar Moen og Eline Østerud.

Fotballaget er et samarbeidslag med spillere fra Innfjorden til Vistdalen, med hovedtyngden av spillere på Åfarnes.