Jo André Herje, Modolf Holm og Dag Sekkeseter oppnådde 573 poeng i den publikumsvennlige finalen på kulturhuset.

Andreplassen gikk til PartnerPlast 1 med Thomas Scott, Rune Mittet og Oddgeir Flydahl på laget. De tre skytterne fikk 568 poeng. Straumen Bil AS fra Vestnes ble tredje beste lag i konkurransen som ble gjennomført med luftgevær. Egil Stenødegård, Aksel Nerhus og Hallgeir Rystad representerte bronselaget.

På de neste plassene fulgte Wonderland (566), Arvid Gjerde (566), Vard (561), Tine (559) og Kristiseter (538). Wonderland ble nummer tre etter å ha vunnet omskytingen med Gjerde.

Ingen vant bilen

Den store spenningen var hvem som ville den splitter nye Ford Fiesta, men vinnerloddet var ikke solgt. Dermed er det arrangøren Rauma Skytterlag som eier bilen etter at landsfinalen og lotteriet er gjennomført. Også de to andre premiene, en elektronisk skyteskive og et avansert luftgevær, ble trukket ut på usolgte lodd.

Rauma skytterlag gikk bort fra opplysningen på loddene om premier trekt ut på usolgte lodd tilfaller lotteriet. Det måtte gjøres svært mange trekninger før det  endelig ble trekt ut to vinnere. Da skjedde det litt merkelig at Ove Søvik fra Westnofa vant både skyteskiva og luftgeværet. Hva som skjer med bilen er så langt ikke avklart.

Ingen vant bilen til 190.000. Foto: Hugo Tingvoll