Kampen gikk på La Manga onsdag og var den første av tre kamper som landslaget skal spille under sitt opphold i Spania.

To kjappe tsjekkiske scoringer ødela for Norge.

- Vi spilte dårlig i første omgang og lå under 0-2. Vi fikk to veldig enkle mål mot oss på personlige feil, og det var kjipt, sier Leo Skiri Østigård til Åndalsnes Avis.

Fornøyd med andre omgang

Men han er derimot veldig fornøyd med laget etter pause.

- I andre omgang kom vi oss veldig, scoret ett mål og var desidert best. Vi hadde store sjanser og kunne klart 2-2. Jeg er ganske fornøyd med egen innsats, sier han.

Med tanke på at Tsjekkia har slått både Frankrike og flere av de beste lagene i Europa, så var dette alt i alt en grei kamp, mener han.

- Hadde vi unngått to personlige feil, så kunne det gått veien for oss, sier han.

Norsk scoring på straffe

Den norske scoringen kom ved Abdul-Basit Agouda på straffe, som han tok selv etter å ha blitt felt.

Landslagstrener Gunnar Halle sier til fotball.no at han sitter igjen med en god opplevelse etter andre omgang. Men han irriterte seg over målene Norge fikk imot:

- Det var to unødvendige mål. Rett og slett tabber, det de scoret på var egentlig ikke målsjanser. Vi må luke vekk de feilene der, sier landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

Han varsler om endringer på laget til neste kamp.

- Vi kommer nok til å bytte litt. Mange av de som ikke startet i dag starter neste kamp, forteller Halle til fotball.no.

Norge har torsdag treningsdag og skal fredag møte Tyrkia. Den siste motstanderen er Sverige.

Kampfakta:

Tsjekkia - Norge 2-1 (2-0)

La Manga - bane A, onsdag

Mål: 1-0 Filip Kubala (20), 2-0 Christian Frydek (22), 2-1 Abdul-Basit Agouda (str. 57)

Gult kort Norge: Abdul-Basit Agouda (69)

Norges lag: Julian Faye Lund - Sondre Skulbørstad, Robin Lorentzen (Halvor Hofstad fra 74), Leo Østigard, Arne Holter - Henrik Kristiansen (Emil Solnørdal fra 54), Emil Bohinen (Eman Markovic fra 54), Tobias Svendsen (Jens Petter Hauge fra 74), John Kitelano - Henrik Byklum (Felix Myhre fra 54), Abdul-Basit Agouda