Etter bare få minutter, måtte Synne PedersenStorbråten byttes ut som målvakt, etter å ha dradd på seg enkneskade. Innbytter Camilla Ondruch gjorde en imponerende jobb iburet. Etter første omgang der pauseresultatet ble 13-12, var detvanskelig å vite hvordan denne kampen ville ende, da kampen sålangt bar preg av slurv og mange feilpasninger.

Men ÅIF-damene slotil for fullt i andre omgang, der de klarte å spille slik de kan. Lagspillet fungerte bedre og damene klarte å slappe mer av. ÅIFble tildelt ni straffekast, der Rakel Dahle scora på alle. I tilleggscora hun fem spillemål.

Hjemmelaget vant kampen 31-25. I tillegg til14-målsscorer Rakel og målvakt Camilla, imponerte AngelikaGarkowska stort.

Trener Thomas Westrum Pedersen var meget tilfredsmed dagens prestasjon, og kunne fortelle at de har vunnet fire avtotalt åtte kamper og ligger nå på syvendeplass på tabellen.Ørsta-damene som kom som favoritter, tapte sin første kamp i serienså langt.

- Vi er en smule beskjemmet, sa trener Olav Moe, somkonkluderte med at dette ble en dårlig dag på jobben.

DommerduoenTone Westrum Pedersen og Rolf Erik Pedersen dømte kampen.