- Det blir et rekordår i år. Vi kommer til å passere 100 millioner kroner i omsetning. Og i oktober satte vi igjen ny rekord i omsetning på en måned.

Dette forteller administrerende direktør i Plasto AS, Lars Stenerud.

Og det er ikke bare omsetninga som øker. Resultatet kommer også til å bli ny bestenotering. Bedrifta har økt 30 prosent hvert år de siste tre åra, skal vi tro direktøren, og mye av veksten skjer uten å ansette særlig mye folk.

- Det er noen få dyktige folk og stadig flere roboter som gjør dette mulig, sier Stenerud.

Men en plass går grensa. Plasto AS har vokst mye takket være stor satsing på forsking og utvikling, og fram til nå har Knut Johan Stenerud vært sjef for både teknologi og produksjon. Nå har behovet for avlastning meldt seg.

- Stillinga til Knut Johan har blitt delt i to. Nå skal han fokusere på teknologien, mens en ny mann skal ta seg av selve produksjonen, sier Lars Stenerud.

Var hos Westnofa i 34 år

Og her kommer Roger Grande inn i bildet. Han startet som produksjonssjef hos Plasto As i går, mandag 17. november.

Han måtte forlate Westofa Industrier 1. april, etter 34 år. Da ble bedriften omorganisert og stillinga hans flytta til Sverige.

- Selvfølgelig er det ikke gitt at en mann i voksen alder får seg ny jobb på et lite sted. Jeg trivdes på Westnofa, og saknet arbeidsplassen min. Men jeg valgte å se positivt på det, og hadde god tro på at det skulle la seg gjøre å få ny jobb.

- Og det er ingenting som tilsier at jeg ikke vil trives her også. Jeg er veldig fornøyd, sier Grande, som er i full gang med å gjøre seg kjent med sin nye arbeidsgiver.