Det sier innehaver Ivar Gjerset på Mix-kiosken etter innbruddet en gang mellom klokka 23 tirsdag kveld og klokka 08.50 onsdag formiddag.

- Ødelagt lås

- Jeg ankom bakdøra på vanlig måte og oppdaget at låsemekanismen i døra var borte. Da tenkte jeg straks at nå har det vært innbrudd her. Inne på kontoret var safen fjernet. Jeg vet ikke om det var noen verdier i denne da jeg nylig har tatt over drifta av kiosken. Jeg brukte safen som bord, forklarer Ivar Gjerset når Åndalsnes Avis besøkte åstedet i 10-tida onsdag.

- Mye tobakk

- Alt fra tobakkshyllene er fjernet. Alarmen på kontoret er ødelagt og det ser også ut til at flere av videokameraene både på kontoret og inne i butikken er snudd på, forklarer Gjerset.

- Av verdier kan det synes som om tobakken har størst kostnad å få erstattet, sier innehaveren som tok over drifta for bare noen få uker siden.

- Jakter på spor

- Vi har vært i kontakt med krimteknikere i Molde i forhold til sikring av spor. Vi har ikke mye å gå etter så langt og er derfor veldig interessert i om noen har sett bevegelser i området i det nevnte tidsrommet. Uvante biler, personer eller trafikk som er utenom det vanlige, sier politibetjent Sindre Mittet til lokalavisa.

Innehaveren har blitt spurt om ukjente personer, eller uvanlige bevegelser,  inne i butikken de siste dagene. Det gjenstår å se om hans innspill kan være oppklarende i saken.