Spilleselskapet Betsson.com lover ordførerodds på samtlige kommuner i høstens kommunevalg.

Blant de 90 ordførerfavorittene de har ute akkurat nå er Farmen-vinner Magnhild Vik, som er oddsfavoritt som ordfører i Rauma kommune.

- SP, AP og SV har inngått vagteknisk samarbeid, der partiet med flest stemmer får ordføreren. Sist var det veldig close mellom AP og SP. Nå tror vi at populariteten til Magnhild fort kan avgjøre at SP får fleire stemmer enn AP i Rauma, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Betsson.com.

Magnhild eller Lars Olav?

Oddsen på Magnhild Vik er 1.65, mens sittende ordfører Lars Olav Hustad fra Høyre har 2.60 i odds. De største ordførerfavorittene hittil på Betssons oddslister har en odds helt nede i 1.02.

- Men det er mange kommuner som er helt åpne også. I enkelte kommuner har to ordførerkandidater samme odds, så der er det «dødt løp» akkurat nå. Vi har vært litt store i kjeften og tror vi skal treffe på 80 prosent av våre ordførertips, sier Mikael Mellqvist.

Spilleselskapet merker stor interesse for de politiske oddsene.

- Det er gøy for vi ønsker å være så lokale som overhodet mulig. Med ordførerodds på alle kommuner i årets kommunevalg, så dekker vi hele landet fra sør til nord samt kyst, innland og det hele, avslutter Mikael Mellqvist.

Ordførerodds for Rauma fra Betsson.com:

Magnhild Vik – Senterpartiet                                   1.65Lars Olav Hustad – Høyre                                       2.60Per Vidar Kjølmoen – Arbeiderpartiet                      3.50Reidar Brude – Fremskrittspartiet                          12.00Arne Hop - Kristeleg Folkeparti                              70.00Marco Roberto Scarfi - Sosialistisk Venstreparti  225.00Arne Steffen Lillehagen – Venstre                        225.00

Nye odds fylles fortløpende på i juli og starten av august, og så skal alle kommuneodds være klare senest 15. august.