Dette er ny rekord for en enkeltmåned for andre måned på rad. Den positive trenden fortsetter med andre ord, og trafikken på Årø utvikler

seg sterkere enn landet for øvrig. Økningen i juni kom både på innenlands og internasjonal trafikk. Innenlands trafikk endte opp 5,5 prosent til  43. 378 passasjerer, opplyser lufthavnsjef John Offenberg i ei pressemelding.

Han legger til at det var flere bidragsytere, men primært;Molde-Trondheim, som ikke var i produksjon juni 2014. Hele trafikken er økning. Molde-Stord, charter for arbeidere på Nyhamna/Ormen Lange anlegget. Dette er ny trafikk.

- I tillegg ser vi en hyggelig oppgang også på Molde-Oslo, til tross for at det ble tilbudt vesentlig færre seter på ruten sammenlignet med forrige år. For utenlandstrafikken var det rutene til Gdansk (ny) og Kreta (lengre sesong) som stod for økningen, mens kortere Alicante sesong og bortfall av Københavnruten virket motsatt vei. Like fullt holdt dette til en pen økning på 21,8 prosent til 6946 passasjerer, opplyser Offenberg.