I tillegg møtte lokalavisa en politibil da vi kjørte opp til skredområdet.

- Vi kal være til stede i området til raset går. Også etter ordinær arbeidstids slutt, bekrefter lensmann Andreas Hustad.

Per Tore Storbråten var leder på stedet og bekrefter at trafikken skal overvåkes og dirigeres, om nødvendig. Når raset går blir E136 stengt.

Politiet er på plass under Mannen og skal stenge vegen når raset går. Sikker trafikkavvikling i forkant er også en av oppgavene. Fra venstre: Emil Nørstebø, Kenneth Dahle, Richard Merlid, Per Tore Storbråten og Thomas Evensen. Foto: Anders A. Hagen

Sjøl om leder for beredskapsgruppa, Lars Olav Hustad ber folk og presse om å unngå å oppholde seg ved Lyngheim / Horgheim så er det om mulig enda flere biler og folk på stedet i dag enn det var i går. Derfor frykter politiet at det kan oppstå trafikkfarlige situasjoner, med trafikken som går forbi, kombinert med et asfaltverk som er i drift, med lastebiltrafikk til og fra.

Flere campingbiler har parkert på stedet. Dels presse og dels privatpersoner følger med hele døgnet, i håp om både å se, høre og filme raset.

Tirsdag hang imidlertid tåka tjukk i hele fjellsida og det blir lite å se om forholdene blir slik.