– For at kundene ikke skulle møte stengt butikk, har vi jobbet både dag og natt, de to siste døgnene, for å få flyttet butikken så raskt som mulig, forteller Lars Kavli.

De feirer den vellykkede flyttingen med gode tilbud og marsipankake.

– Vi er egentlig veldig godt fornøyd med de nye lokalene. Her blir vi til vår nye moderne butikk åpner om litt, smiler Siw Brandstadmoen mellom kundebehandlingene.

For det er mange kunder i butikken denne onsdag og det ser ikke ut til at de lar seg affisere over at midtbygget er stengt, og man må bruke to innganger for å få med seg alle butikkene.

– I denne fasen er vi i ferd med å rive innsida av midtbygget før det igjen skal bygges opp. Vi kan ikke gå ut med noen konkrete datoer for dette enda, men håpet er at alt skal være klart til årets julehandel, forteller senterleder Tonje Dahle Hovde.

Hun liker ikke å gå ut med lovnader om noe, heller ikke om hvilke andre butikker som skal inn i senteret. Det hun kan si, er at de er i ferd med å signere en avtale med et apotek.

– Vi håper å få på plass den avtalen om en ukes tid.

– Hvor mange butikker blir det totalt når alt er ferdig?

– Det vil bli mellom 12 og 14 leietakere. Detaljene er ikke helt klare ennå. Tilpasninger vil bli gjort ut ifra hvilke leietakere som faller på plass etter hvert, sier hun.