Etter Norges vakreste togreise er det også godt å få strekt på beina. Turisttoget tirsdag – med gjester fra Costa Pacifica, fikk lov til å ta seg en dans med Trolla fra Valldal Aktivitetspark.

– I rollen som dansetroll finn vi i år Charlotte Elise Olsen, Ida Camelia Siljedal og Edwin Cabascango, som alle er utdannet dansere med base i Oslo, forteller «trollmora» Gro Marita Valdal.

I tillegg til dansestykket «The dance of the trolls», hadde Lesja kommune salg av forfriskninger og suvenirer i pakkhuset på stasjonen.

– Vi er godt fornøyd med samarbeidet vi har med de lokale, som er med å bidra til en fantastisk tur for turistene i regionen, sier salgs- og markedsansvarlig på Raumabanen, Terje Fossum.

– At Lesja kommune holder pakkhuset åpent for salg nok et år, setter vi stor pris på. Alt dette er med å bidra til at passasjerene våre får med seg en ekstra opplevelse med gode norske innspill. Samarbeid med lokale aktører som Trolldans, Lesja kommune og turistkontoret, er nøkkelen til suksess for Raumabanen, mener han.

Turistene var også veldig fornøyd med opplegget på stasjonen og det ble tatt mange bilder med hjem til Tyskland, Frankrike og Spania – der togturistene kom fra.

Vi kommer tilbake med en stor reportasje fra togreisen i papiravisa lørdag.