– Jeg har alltid hatt en drøm om å åpne min egen butikk. Jeg kommer fra Sotra utenfor Bergen og var butikksjef på Zizzi i 8 år, forteller hun.

Det var kjærligheten som brakte henne til Åndalsnes, der hun nå har bodd i to år.

– Det første året gikk med til mammapermisjon, men nå er jeg klar for å starte opp. Da jeg fikk leid disse tidligere lokaler til IKTSupport, var jeg veldig fornøyd, sier hun.

Alle størrelser

Konseptet for Zizzi, der hun var butikksjef før, var dameklær fra størrelsene 42 til 56.

– Jeg ser at her kan kundegrunnlaget bli litt lite ved kun å ha store klær, derfor har jeg valgt å tilby dameklær i alle størrelser fra 36 og opp til 56. Jeg er ingen sylfide selv og har alltid slitt med å få tak i klær. Jeg tror det er et marked for dette her, smiler hun.

– Er du alene om dette ?

– Nei, jeg har en ansatt. Tidligere jobbet jeg i et butikksenter som var åpent helt til klokka ni på kvelden, men her som det kun blir til klokka fem, klarer jeg meg med en ansatt til og begynne med.

Oppussing

Lokalene fikk hun overtatt bare for to uker siden, og det har vært mye jobbing før åpningen på fredag. Nå fremstår butikken som ny, med store prøverom og lyst interiør.

– Jeg kommer til å ha litt stasj også som vesker, bijouteri og sko. I tillegg vil jeg også ha Shape-ware produkt og strømpebukser. Det er viktig å få frem at jeg er ikke her for å konkurrere ut andre. Jeg tror jo flere butikker det er i sentrum, jo bedre blir handelen. Og – jeg har merker ingen andre fører. Det har jeg vært bevisst på, sier hun som legger til at prisnivået vil bli fra middels til rimelig.