Det er en litt usikker trener, Tommy Unhjem, vi snakker med like før årets fotballsesong sparkes i gang på Øran. Tommy beklager at han ikke får disponere de beste spillerne til alle kamper grunnet skolegang og at noen er i militæret. Og like før seriestart har også skader gjort at hele forsvaret må komponeres på nytt. Alt dette gjør at laget ikke har vært godt nok samtrent i oppkjøringen til sesongen.

– Jeg skulle også gjerne ha sett at flere var enda mer engasjert og sto på med mer sjøltrening, sier Unhjem og tenker at sesongen i år kan komme til å bikke litt begge veger.

– Martin Melbø blir viktig når han er disponibel. Og Markus Erlandsen kommer til å bli ei «plage» for mange motstandere. Dessuten har vi fatt med Thomas Evensen som er en ledertype og jeg håper Bård Indredavik blir med igjen etter hvert. Da skal det blir bra utover høsten i alle fall, sier Tommy Unhjem.

– Hva med Elnesvågen i første kamp?

– Jeg vet ikke så mye annet enn at de rykket ned i fjor. Jeg håper på en jevn kamp og kanskje en seier. Det er viktig i første kampen, sier Tommy og trekker til slutt fram at flere unge spillere kommer til å få prøve seg i løpet av sesongen, i alle fall på heimebane. Rundt 20 spillere er til disposisjon, men lagoppstillingen vil altså trolig variere en del fra kamp til kamp. Årets første seriekamp er altså i dag på Øran.