Det har vært stor utfart ved de største utfartsstedene i påska. Både i Skorgedalen og på Bøstølen var det vært nesten fulle parkeringsplasser de beste værdagene og folk ser ut til å benytte seg av de siste restene av vårsnøen.

På langfredag var parkeringsplassen i Skorgedalen praktisk talt full og Skarven ble besøkt av rundt 100 skientusiaster. Smørbotntind opplevde nesten det samme.

Rundt 250 personer besøkte et serveringsarrangement på Bøstølen på langfredag og det anslås at 70–80 personer var på topptur bare til Nonstind. Også 1. påskedag er utfarten på Bøstølen stor, ifølge Arvid Gjerde i vegstyret for Bøstølvegen. Han legger til at de ikke har oversikt over den samla trafikken grunnet at bommen er automatisert. Gjerde forteller at snøforholdene nede på stølen ikke har vært gode og at skiforholdene i området nå starter på rundt 600 m.o.h.

– Mye mindre enn i fjor. Her er det mellomsesong, for lite snø til å gå på ski og for mye til å gå til fots, sier Inge Flovik som har hatt et lite blikk på trafikken til Nysetra ved Åfarnes. Også Brit Fransplass på Brøste kan fortelle om mindre utfart enn til vanlig, men bra med folk på langfredag. Også på Brøste er det snøfritt ved parkeringsplassen.