- En bilfører i ruset tilstand har kjørt helt fra Molde. Han opptrer vinglete og er til fare for andre i trafikken. Han nektet å stanse for politiet i Rauma så vi måtte fysisk stanse ham på Åndalsnes, opplyser operasjonssentralen til Nordmøre og Romsdal Politidistrikt klokka 18.15 lørdag kveld.

Åndalsnes Avis ankom stedet like ved Åndalsnes Barneskole og Åndalsnes Svømmehall like etter at den dramatiske biljakten hadde blitt avsluttet. To politibejenter fra Rauma hadde fulgt etter den rusa mannen som kjørte en sølvgrå RAV 4, en eldre modell. De hadde kjørt etter ham fra Torvik; den rusa sjåføren skal ikke ha holdt høgere fart enn tillatt hastighet; 80 kilometer i timen. Om hastigheten var høgere ved ankomst rundkjøringa og Åndalsnes er ikke brakt på det rene.

Det er uklart om bilen tilhører sjåføren eller ikke.

Flere som Åndalsnes Avis var i kontakt med og som var på stedet pågripelsen fant sted forteller at flere barn lekte i området da biljakten nærmet seg slutten. De beskriver hendelsen som dramatisk, det kunne ha gått forferdelig galt.

Rolf Inge Sylte i Viking Redningstjeneste sier til Åndalsnes Avis at han fikk telefon fra politiet med ønske om å forsøke å sperre rundkjøringa for bilføreren. Man lykkes ikke med det forsøket, men hundre meter lenger unna endte ferden for den rusa sjåføren takket være at politiet presset bilen til å stanse samtidig som Vikings redningsbil var med på den fysiske stansen av kjøretøyet.