Tips oss

Tips oss på 71 22 22 22

  • Ring 71 22 22 22
  • Send e-post til redaksjon@andalsnes-avis.no
Privatannonse

Vil ut på Cash-turné

Populært. Frode Bredeli Aarsbog hyllet Cash fra scena. En fullsatt sal svarte med allsang for mannen som ble 40 år på lørdag.

Han har spilt i 20 forskjellige kirker rundt om i fylket. Lørdag gikk han på scena med forestillingen «The Ring of Fire», for andre gang foran fullsatt sal i Rauma Kulturhus. Det gir Frode Bredeli Aarsbog mersmak.Fenger tre generasjoner

– Om det var kjekt å være publikum, var det enda kjekkere å stå på scena. Jeg storkoste meg hele kvelden, forteller musikeren og initiativtakeren til forestillingen som er ei musikalsk reise i Johnny Cash sitt liv.

Søndag svevde han fortsatt en halvmeter over bakken over responsen på lørdagens konsert. Klumpen i halsen som kom da alle i salen reiste seg og sang bursdagssangen for han, var vel så mye til stede gjennom hele forestillingen.Til flere kulturhus

– Det var spesielt artig da jeg sang «Sunday morning coming down». Allerede i første linja ropte folk ut i begeistring. Det er utrolig artig og inspirerende at folk viser at de liker det vi gjør. Og så er det spesielt at musikken fenger tre generasjoner samtidig. Det er sjeldent, fortsetter Aarsbog.

Nå håper han det blir muligheter for å turnere showet rundt om på andre kulturhus.

– Det hadde ikke vært oss imot, nei. Jeg sitter litt med samme følelsen som etter kirkekonsertene. Det er litt for bra til å bli lagt vekk. Og så er det et flott sammentreff at Cash ville fylt 80 år på lørdag. Jubileet vil gi flere markeringer rundt om i året som kommer, tror musikeren.Ruud vil til Spektrum

Han forteller at en turné foreløpig er på idéstadiet, men at han i samarbeid med leder for Rauma Kulturhus vil jobbe for realisering. Oddvar Ruud mener de bør ha som mål å få forestillingen til Oslo Spektrum og åtte tusen i salen.

– Jeg er ikke redd Spektrum, jeg. Ruud sikter nok likevel høgere enn jeg ville gjort. Men man kommer ikke noen plass uten å prøve, avslutter Aarsbog.

Mer å lese på Åndalsnes Avis:
Siste nyheter

Åpnet kontor i Molde

Når Fannefjordtunnelen begynte å stenge om kvelden fikk flere av kundene til Mikael Paulonen problemer med å komme seg til Åndalsnes. Derfor måtte han tenke nytt.

Se gullsmeden bli tåkelagt

Vi ble med da Istad Ur og Optikk testet tåkekanonen sin onsdag.

Øker ferjekapasiteten

Ferjekapasiteten øker. Men ikke over Langfjorden...

Kvinne kjørte i narkorus

Hun mente straffen var veldig streng, men hun aksepterte tilståelsesdom.

VIDEO:

Se gullsmeden bli tåkelagt

Vi ble med da Istad Ur og Optikk testet tåkekanonen sin onsdag.

Åpnet kontor i Molde

Når Fannefjordtunnelen begynte å stenge om kvelden fikk flere av kundene til Mikael Paulonen problemer med å komme seg til Åndalsnes. Derfor måtte han tenke nytt.

Uvanlig februar

Ikke mange andre steder hvor det var varmere i februar.

Varsler storaksjon på bussene

Kun 36 prosent av de som kjører buss, bruker beltet. Nå varsler Vegvesenet storaksjon.

Disse skal konkurrere om å bygge Helsehuset

Det er nå bestemt hvilke seks aktører som skal være med å konkurrere om å få bygge Raumas nye helsehus. En lokal aktør er blant de utvalgte.

Hjem framfor verdenscup

Etter på ha vært på reisefot lenge, velger flere av våre å reise hjem framfor å delta på verdenscuprenn.

- Øker digitalt

- Vi opplever en liten nedgang i opplaget. Men like mange leser avisa som før, sier redaktør Lars Smisethjell.

Vollan stenger 9. mars

Fra 9. mars til 1. juli blir gata Vollan stengt for trafikk på grunn av at gata skal rustes opp.

Advarer mot isnedfall

Norkring ber folk om å holde avstand til senderne deres, da det kan være fare for at is og snø faller ned fra dem.

Raumasenteret vurderes på nytt

Fylkesmannen behandler nå dispensasjonssøknad fra Raumasenteret Eiendom AS.

"Ny" frisør på Åndalsnes

Ingvill Nordahl Morstøl og Heidi Johansen blir både kollegaer og konkurrenter på Pixie's Hairshop. Johansen hadde sin første dag på jobb mandag.

NRK fikk skuter-nei

NRK Natur har fått avslag på søknaden om å bruke egen skuter i forbindelse med opptak i Rauma. Kommunen henviser til leiekjørere i de aktuelle områdene.