Tips oss

Tips oss på 71 22 22 22

  • Ring 71 22 22 22
  • Send e-post til redaksjon@andalsnes-avis.no
Privatannonse

Vil ut på Cash-turné

Populært. Frode Bredeli Aarsbog hyllet Cash fra scena. En fullsatt sal svarte med allsang for mannen som ble 40 år på lørdag.

Han har spilt i 20 forskjellige kirker rundt om i fylket. Lørdag gikk han på scena med forestillingen «The Ring of Fire», for andre gang foran fullsatt sal i Rauma Kulturhus. Det gir Frode Bredeli Aarsbog mersmak.Fenger tre generasjoner

– Om det var kjekt å være publikum, var det enda kjekkere å stå på scena. Jeg storkoste meg hele kvelden, forteller musikeren og initiativtakeren til forestillingen som er ei musikalsk reise i Johnny Cash sitt liv.

Søndag svevde han fortsatt en halvmeter over bakken over responsen på lørdagens konsert. Klumpen i halsen som kom da alle i salen reiste seg og sang bursdagssangen for han, var vel så mye til stede gjennom hele forestillingen.Til flere kulturhus

– Det var spesielt artig da jeg sang «Sunday morning coming down». Allerede i første linja ropte folk ut i begeistring. Det er utrolig artig og inspirerende at folk viser at de liker det vi gjør. Og så er det spesielt at musikken fenger tre generasjoner samtidig. Det er sjeldent, fortsetter Aarsbog.

Nå håper han det blir muligheter for å turnere showet rundt om på andre kulturhus.

– Det hadde ikke vært oss imot, nei. Jeg sitter litt med samme følelsen som etter kirkekonsertene. Det er litt for bra til å bli lagt vekk. Og så er det et flott sammentreff at Cash ville fylt 80 år på lørdag. Jubileet vil gi flere markeringer rundt om i året som kommer, tror musikeren.Ruud vil til Spektrum

Han forteller at en turné foreløpig er på idéstadiet, men at han i samarbeid med leder for Rauma Kulturhus vil jobbe for realisering. Oddvar Ruud mener de bør ha som mål å få forestillingen til Oslo Spektrum og åtte tusen i salen.

– Jeg er ikke redd Spektrum, jeg. Ruud sikter nok likevel høgere enn jeg ville gjort. Men man kommer ikke noen plass uten å prøve, avslutter Aarsbog.

Siste nyheter

Meyer har omsatt over 7000 juletrær

- Jeg er grossist som leverer til andre selgere også, forklarer Edmund Meyer.

Fikk julehilsen fra statsministeren

"Håper Mannen holder seg rolig i julen", skriver Erna Solberg.

Maler rett på veggen

– Det er mye artigere å male rett på veggen, mener kunstskoleelevene som uka før jul la de siste penselstrøk på sine veggmalerier på Raumasenteret.

Fra stortap til storseier

Torsdag tapte de med 12 mål hjemme, to dager senere vant de med 11 borte.

Pass på, nå smeller det!

Mandag 22. og tirsdag 23. desember smeller det langt oftere enn ellers i året.

Biskopen kommer

Ingeborg Midttømme kommer til prestegjeldet.

Populær skøytebane

- Tirsdag kveld var det over 50 unge og 15 voksne her.

Vant 30.000 kroner

Nå blir det penger til "Led oss opp i fristelsen".

Penger for å lære om skredredning

Målgruppa er personer i nød ved snøras.

Jubler over julesnøen

Hør fire unge fortelle om juleønskene sine.

Flere med hjullås

Ikke bare i Romsdalen at hjullås benyttes.

I hundre på ungdomsklubb

Se video fra ungdomsklubben i Magasinet.