Tips oss

Tips oss på 71 22 22 22

  • Ring 71 22 22 22
  • Send e-post til redaksjon@andalsnes-avis.no
Privatannonse

Vil ut på Cash-turné

Populært. Frode Bredeli Aarsbog hyllet Cash fra scena. En fullsatt sal svarte med allsang for mannen som ble 40 år på lørdag.

Han har spilt i 20 forskjellige kirker rundt om i fylket. Lørdag gikk han på scena med forestillingen «The Ring of Fire», for andre gang foran fullsatt sal i Rauma Kulturhus. Det gir Frode Bredeli Aarsbog mersmak.Fenger tre generasjoner

– Om det var kjekt å være publikum, var det enda kjekkere å stå på scena. Jeg storkoste meg hele kvelden, forteller musikeren og initiativtakeren til forestillingen som er ei musikalsk reise i Johnny Cash sitt liv.

Søndag svevde han fortsatt en halvmeter over bakken over responsen på lørdagens konsert. Klumpen i halsen som kom da alle i salen reiste seg og sang bursdagssangen for han, var vel så mye til stede gjennom hele forestillingen.Til flere kulturhus

– Det var spesielt artig da jeg sang «Sunday morning coming down». Allerede i første linja ropte folk ut i begeistring. Det er utrolig artig og inspirerende at folk viser at de liker det vi gjør. Og så er det spesielt at musikken fenger tre generasjoner samtidig. Det er sjeldent, fortsetter Aarsbog.

Nå håper han det blir muligheter for å turnere showet rundt om på andre kulturhus.

– Det hadde ikke vært oss imot, nei. Jeg sitter litt med samme følelsen som etter kirkekonsertene. Det er litt for bra til å bli lagt vekk. Og så er det et flott sammentreff at Cash ville fylt 80 år på lørdag. Jubileet vil gi flere markeringer rundt om i året som kommer, tror musikeren.Ruud vil til Spektrum

Han forteller at en turné foreløpig er på idéstadiet, men at han i samarbeid med leder for Rauma Kulturhus vil jobbe for realisering. Oddvar Ruud mener de bør ha som mål å få forestillingen til Oslo Spektrum og åtte tusen i salen.

– Jeg er ikke redd Spektrum, jeg. Ruud sikter nok likevel høgere enn jeg ville gjort. Men man kommer ikke noen plass uten å prøve, avslutter Aarsbog.

Mer å lese på Åndalsnes Avis:
Siste nyheter

Alvorlig skadd på Åndalsnes

En person er alvorlig skadd etter et arbeidsuhell på Åndalsnes.

Vil stoppe villkjøringa med fysiske hindre

- Denne gangen gir vi oss ikke før det blir gjort noe, sier representanter fra Måndalen Velforening.

Lager film der fjella blir levende

Den ikke helt vanlige fjellfilmen skal bli en av opplevelsesattraksjonene i Norsk Tindesenter.

Generalinspektøren: - Stiller meg bak rådet

Generalinspektøren for Heimevernet besøkte Åndalsnes i dag.

Nedleggelse kan koste 600 millioner

Arbeidstakerorganisasjonene på Setnesmoen tror ikke at en nedleggelse vil lønne seg økonomisk.

HV11: - De ansatte er ved godt mot

Stabsjefen ved HV11, major Ivar Hatlelid forteller at de ansatte på Setnesmoen har tro på at politikerne tar den rette beslutningen - og at Setnesmoen består.

Tre ble tatt ved Sogge

Høyeste hastighet var 104 km i timen.

Her kan du skaffe bombrikke

Hva er takstene, hvilke rabattavtaler gjelder og hvor får man tak i brikke? Spørsmålene kan være mange før bompengeinnkrevingen starter den 24. oktober.

Politikere vil kjempe for Setnesmoen

Både lokale politikere og Stortingspolitikere vil kjempe for at Setnesmoen skal bestå.

Han tok summetonen i telefonkiosken

Telefonkiosken på Horgheimseidet blir den eneste i hele Romsdal.

Tok damene med storm

Kjell Elvis sjarmerte stort under sin første konsert på de eldres dag på kulturhuset torsdag.

Nav: - Mindre økning enn fryktet

Til sammen 103 personer var arbeidsledige i Rauma i september. Nav mener at økningen i arbeidsledigheten er mindre enn fryktet.

Forsvarssjefen vil legge ned HV11

- Stemningen på Setnesmoen er fortsatt høy, og distriktets stab og avdelinger fortsetter oppdragsløsningen inntil vi får ordre om noe annet, opplyser HV11.