Tips oss

Tips oss på 71 22 22 22

  • Ring 71 22 22 22
  • Send e-post til redaksjon@andalsnes-avis.no
Privatannonse

Vil ut på Cash-turné

Populært. Frode Bredeli Aarsbog hyllet Cash fra scena. En fullsatt sal svarte med allsang for mannen som ble 40 år på lørdag.

Han har spilt i 20 forskjellige kirker rundt om i fylket. Lørdag gikk han på scena med forestillingen «The Ring of Fire», for andre gang foran fullsatt sal i Rauma Kulturhus. Det gir Frode Bredeli Aarsbog mersmak.Fenger tre generasjoner

– Om det var kjekt å være publikum, var det enda kjekkere å stå på scena. Jeg storkoste meg hele kvelden, forteller musikeren og initiativtakeren til forestillingen som er ei musikalsk reise i Johnny Cash sitt liv.

Søndag svevde han fortsatt en halvmeter over bakken over responsen på lørdagens konsert. Klumpen i halsen som kom da alle i salen reiste seg og sang bursdagssangen for han, var vel så mye til stede gjennom hele forestillingen.Til flere kulturhus

– Det var spesielt artig da jeg sang «Sunday morning coming down». Allerede i første linja ropte folk ut i begeistring. Det er utrolig artig og inspirerende at folk viser at de liker det vi gjør. Og så er det spesielt at musikken fenger tre generasjoner samtidig. Det er sjeldent, fortsetter Aarsbog.

Nå håper han det blir muligheter for å turnere showet rundt om på andre kulturhus.

– Det hadde ikke vært oss imot, nei. Jeg sitter litt med samme følelsen som etter kirkekonsertene. Det er litt for bra til å bli lagt vekk. Og så er det et flott sammentreff at Cash ville fylt 80 år på lørdag. Jubileet vil gi flere markeringer rundt om i året som kommer, tror musikeren.Ruud vil til Spektrum

Han forteller at en turné foreløpig er på idéstadiet, men at han i samarbeid med leder for Rauma Kulturhus vil jobbe for realisering. Oddvar Ruud mener de bør ha som mål å få forestillingen til Oslo Spektrum og åtte tusen i salen.

– Jeg er ikke redd Spektrum, jeg. Ruud sikter nok likevel høgere enn jeg ville gjort. Men man kommer ikke noen plass uten å prøve, avslutter Aarsbog.

Mer å lese på Åndalsnes Avis:
Siste nyheter

Hva mange er vi i 2030?

SSB har beregnet folketallet i Rauma om 15 år.

Kurt (33) gis bort

- Kurt gis bort til et passende kvinnemenneske.

Ikkje plass i Eid kyrkje

Fleire gjestar under konfirmasjonen i Eid kyrkje på søndag, kom ikkje inn.

Hva mange er vi i 2030?

SSB har beregnet folketallet i Rauma om 15 år.

Se opp for Trollstigtrollet!

Et trehodet troll med lysende øyne, skal få turister til å stoppe opp hos Edmund Meyer i Isterdalen.

Hvem får drømmestipend?

Til uka blir det klart hvem som vinner.

Klar for topptur

25 flyktninger fra Vestnes Asylmottak er klar for sin første tur på toppen av Aksla – til inntekt for jordskjelvkatastrofen i Nepal.

Nå blir det flom!

Det er stor sannsynlighet for stor vårflom i flere av elvene på Vestlandet fra Rogaland i sør til Rauma (Romsdalen) i nord.

- Nok et bevis på at regjeringen leverer

- Dette er meget gledelig, og Fv 64 kan dermed bli prioritert. Fylket har verken penger eller vilje til å gjøre noe verken med fergesituasjonen eller fjordkryssing over Langfjorden, sier ordfører Lars Olav Hustad (H).

Aksla opp for Nepal

- Alle inntektene går til den lokale Nepal-aksjonen onsdag kveld.

Støyskjerming på Vikebukt

Statens vegvesen skrev tirsdag millionkontrakt med entreprenør for støyreduserende tiltak.

For ung sjåfør

Han er for ung til å kjøre bil. Men gjorde det likevel.

Scoring til ingen nytte

Han skapte spenning i kampen, men det ble årets første tap likevel.

Nattestengt mellom Åfarnes og Mittet

Statens vegvesen skal skifte stikkrenner på fylkesveg 660.