Alfred Nielsen har sagt at han ikke kommer til å gi seg når det gjelder det han kaller idiotkjøring i 60-sona på Holmemstranda. Derfor har han laget en stor plakat og han stiller seg i vegkanten og takker bilistene for at de holder fartsgrensen i området.

Første del av aksjonen er gjennomført og han sier til Åndalsnes Avis at han vil ta trinn to av aksjonen i uke 33 fra 10. august.

– Det gjør jeg fordi det nå ser ut til at tungbiltrafikken er mindre og at det er mye ferieavvikling for tida. Men jeg kommer altså igjen, sier Nielsen.

Alfred Nielsen forteller at han merket et tydelig skifte i kjøringen etter at hans aksjon sist fikk oppmerksomhet i Åndalsnes Avis. Han ble møtt med vinkling og hyggelige smil og i noen dager etterpå gikk trafikken i roligere tempo, i alle fall blant lokale sjåfører.

– Men det blir selvfølgelig fort glemt igjen og derfor tror jeg at en ny aksjon i august vil være viktig, sier Alfred Nielsen. Han legger til at det også vil minne folk om at han er en aksjonist som ikke gir seg.

– Jeg skal også finne ut hvem det er i Statens vegvesen som har ansvaret for at det blir gjort hastighetsmålinger her. Det har blitt lovet, men ikke blitt gjennomført, sier han.

– Og etter erfaringene jeg høster i uke 33, vil jeg vurdere om jeg skal konfrontere forskjellige bedriftseiere direkte med denne problemstillingen, avslutter Alfred Nielsen.