"Villmarksbarna" på NRK Super har tatt helt av. Tidligere år har de fått prisen "Årets Villmarking" og årets beste familieprogram.

Og søndag ble de overrasket da Stein P. Aasheim fra Norsk Fjellfestival og generalsekretær Nils Øverås i Den Norske Turistforening (DN) avslørte at de var vinner av Årets Fjellgeit 2015". De kom fram, alle seks i familien, og strålte om kapp med solstrålene over at de var prisvinnere.

Den turglade familien fra Krempig i Alta består av søskenkvartetten Runa (9) Narve (6), Ida (12) og Guro (15) . Pappa Lars Krempig og mamma Inger Anundsen var like glad som barna over å bli vinner av hederprisen under foten av Trollveggen.

"Villmarksbarna" skal på tur til Selsetra i Skorgedalen på mandag og om kvelden viser de bilder og film fra noen av turene de har vært med - blant annet - på Rauma Kulturhus. De håper sjølsagt at så mange som mulig både blir med dem på tur og ønsker å få med seg foredraget.

"Årets Fjellgeit" ble delt ut for 15. gang søndag. Blant de tidligere vinnerne finner vi Dronning Sonja, Vegard Ulvang, Børge Brenne, Øystein Dahle, Cecilie Skog, Stein P. Aasheim, Arne Næss senior, Olav Thohn og Fri Flyt.

Du kan lese mer om "Villmarksbarna" her