Med 1295 stemmer og 200 nominerte campingplasser ligger det an til å bli het konkurranse om tittelen Norges Campingfavoritt. I tet ligger Omlidstranda Camping i Helgeroa med 232 stemmer.

Kåringen #mincampingfavoritt gikk av stabelen 16. juni og varer ut sommerferien. Bakgrunnen er ønsket om å sette fokus på alle de fine feriedestinasjonene Norge har å by på – ikke bare for turister som kommer langveis fra, men også for nordmenn på reise i Norge.

– Hotell er ikke alternativet for alle – og vil man oppleve Norge på nært hold er camping en super og rimelig løsning, både for par, barnefamilier og for vennegjengen. Det er derfor utrolig gøy å se at engasjementet er så stort. Det er tydelig at mange har en favorittcampingplass, sier Håvard Atle Skaug, produktsjef i Gule Sider som står bak konkurransen.

Folk er engasjerte

Til nå har det kommet inn over 1200 stemmer. Flere har aktivt engasjert seg i sosiale medier og fortalt hvorfor nettopp deres favoritt bør vinne.

På Gule Sider finner man oversikt over alle campingplasser i Norge, integrert med navigasjonsløsninger som viser veien dit sammen med muligheter for raskt å finne frem til nærmeste frisør, kolonial, marina eller restaurant fra campingplassen.

– Mange steder er campingturistene viktige inntektskilder for det lokale næringslivet i sommermånedene. Derfor ønsker vi å hedre en av Norges campingplasser med tittelen «Norges campingfavoritt». Nå håper jeg at alle som har en favoritt kaster seg på og stemmer i vei, sier Skaug.

Foreløpig topp 5-liste1. Omlidstranda Camping 2. Olderelv Camping3. Torpevannet, Helgeroa Camping4. Midnattsol Camping, Bleik Sara M Norheim 5. Storsjøsenteret Åkrestrømmen AS Rendalen

Trollveggen Camping er inne på lista over de 30 mest populære.

Slik stemmer du på din campingfavoritt

Gå inn på www.mincampingfavoritt.no eller på Gule Siders Facebook-side (facebook.com/gulesider) og stem på din favorittcampingplass. Del dine beste campingminner med oss på Instagram under #mincampingfavoritt.

Du kan stemme fra og med 17. juni og helt ut juli. Campingplassen med fleste stemmer vinner og blir kåret til hele Norges campingfavoritt. Gule Sider har røtter som firmakatalog helt tilbake til 1882 og har per i dag registrert 1059 campingplasser i databasen sin.