– Vi gleder oss spesielt til å overnatte på Trollveggen Camping, sier Einar Hostad Aukan fra Gossen som er en av de vel 30 barna i gruppa 5.–7. klasse.

Sammen med Eirik Peder Langås og Trym Andreas Moltubakk Flatlandsmo ser han fram til spennende dager under sommerens utgave av Camp Romsdal. Foruten overnattingstur, står blant annet aktivitetsdag, tur til Blåhammerhøla og klatring på programmet.

For den yngste gruppa, 1.–4. klasse, blir det også overnatting på Trollveggen Camping i tillegg klatring, fjelltur og en rekke andre aktiviteter. De tre guttene har deltatt på Camp Romsdal tidligere somre, og har blitt kjent med hverandre gjennom aktivitetsuka. Guttene kommer fra ulike steder, og synes derfor at det er ekstra kjekt å kunne treffes igjen på sommercamp.

– Hva er det beste med Camp Romsdal? – Alt! roper de enstemmig før de hiver seg på syklene og starter på turen fra Øran til Isfjorden. Der venter «bli kjent»-leiker for de små og litt større deltakerne. Camp Romsdal arrangeres i regi av Norsk Fjellfestival fra mandag til fredag denne uka.

Deltakerne sykler til alle aktiviteter i løpet av uka.