NSB, Brannbamsen Bjørnis og brannkonstabler fra Trondheim, Molde og Rauma stiller når det skal kjøres eget tog for barna på Raumabanen.

NSB skal i samarbeid med Trøndelag Brann og Redningstjeneste og Romsdal Reiseliv og Handel ta med barnehagebarn i Rauma på gratis togtur torsdag. 170 barn blir med på turen sammen med sine barnehageansatte.

- Ekstratog

- Torsdag 18. juni kjører vi ekstratog Åndalsnes – Bjorli kun for barna. Det er toget vi ellers bruker til cruisegjester de da får oppleve. Om bord i toget får barna hilse på Brannbamsen Bjørnis. Bjørnis har dessuten fått forsterkninger. På turen blir det med brannkonstabler både fra Trondheim, Molde og Åndalsnes, opplyser salgs- og markedsansvarlig Terje Fossum for Dovrebanen til Åndalsnes Avis.

- TBRT har laget et eget pedagogisk opplegg for barnehager. Dette består av brannbamsen Bjørnis, egen Bjørnis sang og aktiviteter med fokus på brannvern, sier Fossum.

- Det blir også litt å bite i for våre små gjester. I tillegg får vi veldig god hjelp fra Romsdal Reiseliv og Handel sitt salgskontor på stasjonen. De blir med på turen som vertskap.

– Akkurat som på cruisetogene, fortsetter Fossum.