Ordfører Lars Olav Hustad (H) sier til Åndalsnes Avis fredag ettermiddag at han reagerer kraftig på det han helt klart mener er ondsinna rykter.

- Jeg er i Amsterdam og har vært på en Gas ROR-konferanse. Jeg og min samboer blir igjen her i helga. I går (torsdag, red.anm.) fikk jeg telefon fra mine tenåringsdøtre som var alvorstynget i stemmen og spurte om det virkelig stemmer at jeg har mistet førerkortet. Jeg avkrefter sjølsagt for det stemmer overhodet ikke, sier ordføreren bestemt.

Han spør seg om det er noen som sprer rykter for å skade ham i forkant av valget til høsten.

- Jeg ber virkelig dem som setter ut slike rykter om å tenke seg godt om. Dette er bare ødeleggende og jeg blir både skuffet og samtidig frustrert, sier Hustad.

- Hvem setter ut slike rykter, Lars Olav Hustad?- Det kan jeg bare spekulere i. Noen hint har jeg fått, ja. Men jeg ønsker ikke gå ut med dette nå. Jeg kommer heller ikke til å sove dårlig om natta på grunn av dette - det er ikke verdt det, sier ordføreren og legger til at noen nok bør tenke på kjerneverdiene i visjonen til kommunen;Samarbeidsvillig. Ekte. Raus.