Høgtrykk AS ble i sin tid startet av Glen Flaterudhagen.

Han solgte firmaet videre til Fræna-Trykk i 2013. Samme året kjøpte Gunnar Anders Moen og hans datter Camilla Moen, trykkeriet. Camilla ble daglig leder. Sammen med henne jobbet også Yngve Schei og Anders Dahle i bedriften. Disse ble permittert for vel et halvt år siden. Camilla Moen er også nå ute av driften.

– Vi pinte ned på alle utgifter, og jeg har heller ikke tatt ut lønn det siste halve året. Vi reduserte også åpningstidene til to dager i uka. Men når man ikke tjener nok til å holde én mann i jobb, er det ingen vits å holde på lenger. Derfor begjærte vi oss selv konkurs i forrige uke, forteller Moen.

Alt utstyret står fremdeles i lokalene og hva som vil skje med det – og lokalene – vet ikke Moen noe om foreløpig.

– Vi har ikke rukket noe møte med bobestyrer enda. Jeg driver og samler sammen papirer til et møte i løpet av uka. Da vet vi litt mer, sier han.

Bobestyrer er Reidar Mogstad i Advokatfirmaet Larhammer Aarseth.

– Vi har akkurat mottatt begjæringen og har foreløpig begrenset informasjon å komme med. Det vi vet er opplysningene som står i kjennelsen til Tingretten; at firmaet har en gjeld på 600.000 kroner og verdier av eiendeler og utestående fordringer på 190.000 kroner, opplyser Mogstad.