Det er Mølla Strandgata ASD, med Remmem Holding, Kjell Ivar Remmem og Åse Devold Remmem bak, som nå har solgt eiendomsbygget Strandgata 8 der Vinmonopolet holder til. Det er byggets første og andre etasje som var til salg. Toppetasjen er i privat eie.

– Det var mange interessenter, men avgjørelsen ble gjort ganske raskt med en av disse. Det var ingen som var villig til å gå over takst på 4.750.000 kroner. Det var en bra pris- for begge parter, sier eiendomsmelger Odd Arild Sæther i Møre Eiendomsmegling, som har håndtert salget.

Avgjørende for salget, og den prisen, var at Vinmonopolet fortsatt leier i første etasje. De har nå fornyet sin leieavtale med fem nye år. Bedriftshelsetjenesten leier kontor i byggets andre etasje. Deres leieavtale går ikke ut enda.

– Det er jo veldig positivt at polet bestemmer seg for å bli i sentrum, mener Sæth, som ikke vil røpe hvem den nye eierne er.

– Alt jeg kan si er at det er et firma som har kjøpt. Salget vil bli tinglyst i løpet av en ukes tid, og da er det offentlig, sier Sæth. Hvem som har kjøpt, kan leses i eiendomsoverdragelsene som jevnlig blir publisert i Åndalsnes avis sin nettavis.