Mens etterforskningen i forsvinningssaka pågår for fullt, står en skolepult i Rauma tom. I dag tidlig informerte ordføreren og skoleledelsen elevene om at en av deres medelever er savnet.

- Barna takler dette på litt forskjellig måte. Noen leker videre, mens andre er bekymret. Lærerne har snakket med elevene om det som har skjedd i timene i dag, forklarer rådmann Oddbjørn Vassli.

Barna får i dag et brev med hjem.

- Dette er et brev til foreldrene som informerer også dem om det som har skjedd, sier han.

Omsorgsgruppe til disposisjon

Vassli forteller at kommunen har en omsorgsgruppe som er stilt til disposisjon dersom noen trenger ekstra bistand i forbindelse med det som har skjedd.

Han håper at gutten kommer til rette.

- Dette er en ekstraordinær situasjon, og vi håper selvsagt at han blir funnet raskt. I mellomtiden prøver vi å holde skolehverdagen på den aktuelle skolen så normal som mulig, forklarer rådmannen.

Etterforskningen pågår for fullt

Politiet jobber på spreng for å finne ut av hva som har skjedd med gutten. Politiet frykter at gutten kan ha blitt bortført, og andre politidistrikter er informert. Det er også sendt ut en etterlysning både i Norge og internasjonalt.

I 12.30-tiden tirsdag ettermiddag hadde politiet lite nytt å gå ut med.

Alf Stormo i Nordmøre og Romsdal politidistrikt forteller at Kripos kom for å bistå lokalt politi i formiddag.

Nå gjennomgår politiet blant annet elektroniske spor, blant annet videobilder og telefonbruk.

Leteaksjonen i nærområdet der gutten forsvant fra ble avsluttet i natt. Denne vil ikke bli tatt opp igjen med mindre politiet får nye tips som gjør det naturlig å fortsette søket.