Det sier administrasjonssjef Alf Stormo ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Åndalsnes Avis tirsdag formiddag.

- Hvor lenge har gutten vært bosatt i Rauma?- Det vet jeg ikke, sier Stormo. Etter det Åndalsnes Avis erfarer så har gutten vært bosatt i fosterhjem i kommunen siden tidlig i fjor høst.

- Dere holder fortsatt utkikk i Rauma?- Ja, vi har hatt sperrepost i Rauma gjennom hele natta. Vi opprettholder de sperrepostene vi har ulike steder inntil videre. Hvor lenge kan jeg vanskelig si noe om nå.Politipatruljen oppholdt seg på parkeringsplassen der Rema 1000 tidligere hadde tilhold, for å følge med på trafikken gjennom trafikken i rundkjøringa. Patruljen var imidlertid ikke lenger i området klokka 09.30 tirsdag formiddag.

- Leter dere fortsatt etter gutten i Molde?- Nei, vi avsluttet leteaksjonen i natt klokka fire. Vi hadde 150 personer ute og har søkt og letet i et stort område. Vi har også benyttet ni søkshunder i arbeidet.

- Har gutten forsvunnet av egen fri vilje, tror dere?- Vi holder fortsatt alle muligheter åpne. Men vi etterforsker saken for fullt og det kan være at gutten har forsvunnet mot sin vilje, ja.

- Hva skjer videre nå?- Vi jobber som sagt for fullt i et forsøk på å finne igjen gutten. Alle ferjene på Nordmøre og i Romsdal, inkludert Sølsnes-Åfarnes, er varslet om saken. Likeså strekninga Molde-Vestnes. Vi har varslet andre politidistrikt om saken. Vi har ikke fått noen opplysninger per nå som gjør at vi er nærmere ei løsning i saken. Vi ønsker svært gjerne tips fra publikum som kan ha sett eller hørt noe angående bevegelser i og rundt Moldehallen i tidsrommet klokka 15.30 til 16.30 mandag ettermiddag, sier Alf Stormo til Åndalsnes Avis.

Gutten forsvant fra Molde Bowling hvor han hadde samvær med mor i regi av barnevernet i Eide.