Det var klokka 16.28 at politiet fikk inn melding om at gutten var savnet i forbindelse med et besøk i bowlinghallen i Molde.

Politiet bekrefter overfor Åndalsnes Avis tirsdag morgen at gutten har bodd i fosterhjem i Rauma kommune siden tidlig i fjor høst.

Det har siden i går ettermiddag blitt søkt etter gutten med store mannskapsstyrker etter gutten i nærområdet der han forsvant, og politiet opplyser i en pressemelding at søket vil fortsette så lenge politiet finner det hensiktsmessig.

Foreløpig holder politiet alle muligheter åpne, og utelukker ikke at gutten kan være bortført.

Gutten er 7,5 år gammel. Han er født i Litauen og har europeisk utseende. Han er født i Litauen og har europeisk utseende. Guttener ca. 130 cm høy, slank, har kort mellombrunt hår, brune øyne ogsnakker nordmørsdialekt.

Da han forsvant hadde han på seg en blåcollegejakke med glidelås, og med supermannlogo i front. Han haddeblå joggebukse med litt hvit skrift og et grønt merke på høyre lår,svarte sokker og blå, rød og hvite bowlingsko.

Gutten er nå etterlyst både nasjonalt og internasjonalt, og politiet får bistand fra Kripos i forbindelse med etterforskningen. I tillegg er andre politidistrikt varslet om saken.

Politiet ønsker tipsfra publikum på tlf. nr. 02800, dersom noen har sett noe eller kan ha opplysninger om hva som har skjedd.