Det var like før klokka 16.00 at gutten forsvant, og han ble meldt savnet en halv time senere. Sju-åringen var sammen  med moren i bowlinghallen da han forsvant, skriver Romsdals Budstikke.

Anders Alfarnes er en av de som er med fra Rauma Røde Kors og leter etter gutten.

- Vi leter nå i nærområdet der han forsvant. Vi skal undersøke alle bygninger og kjøretøy og selvsagt også utendørs, forklarer han til Åndalsnes Avis mens han er på vei ut.

Letemannskaper fra blant annet fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret deltar i søket.

- Jeg vet ikke akkurat hvor mange som leter nå, men vi begynner å bli endel folk, sier han.

Rauma Røde Kors har nå fire personer med i søket. De vil ta en ny vurdering i morgen tidlig om flere skal reise utover til Molde, dersom søket fortsatt pågår.

- Frykter at gutten er kidnappet

Gutten er mørk blond, har en blå hettegenser med supermanntrykk, mørk joggebukse og bowlingsko. Han snakker norsk, men er opprinnelig fra Litauen.

Politiet sier på en pressekonferanse i kveld at de frykter at gutten kan være kidnappet.

I kveld har også politiet fått hjelp av Røde Kors til å lete med båt. I følge innsatslederen gjøres dette for sikkerhets skyld.

- Vi søker i strandsonen i aktuelle området. Vi har ingen holdepunkter for at gutten har gått i denne retningen, men leter her siden dette er en del av nærområdet, sier innsatsleder Leif Olav Brevik til Romsdals Budstikke.

Politiet søker også inne i bygget der bowlinghallen ligger, som er svært stort.

Rbnett følger saken ut over natta.