Sverre Bersås er ansatt som ny daglig leder i Aak Safety etter Markus Brevik som fra nyttår begynner som daglig leder hos A. Gjerde AS.

- Spennende utfordringer

- Det er riktig at jeg har takket ja til stillinga som daglig leder hos Aak Safety AS. De ansatte hos min nåværende arbeidsgiver, Rauma Energi AS, og hos Aak Safety AS ble informert om dette lille julaften, opplyser Sverre Bersås når Åndalsnes Avis snakker med ham på formiddagen julaften.

Da var han opptatt med å pakke inn de siste julegavene.

- Dette er en jobb med mange spennende utfordringer og flinke ansatte. Aak Safety AS er det selskapet i i Norden med størst kompetanse på tilkomstteknikk. Det er 28 ansatte fordelt på tre ulike lokasjoner; Åndalsnes, Bergen og Vestfold. Det vil handle om å kapitalisere den kunnskapen de ansatte har. Nå er det utfordringer i oljebransjen om dagen. Vi får forsøke å snu dette til noe positivt. Kraftnettbransjen utgjør en større andel av markedet, der er situasjonen mer stødig, forklarer Sverre Bersås til lokalavisa.

Fjerde jobben på ni år

Sverre og familien kom flyttende hjem fra Oslo i desember 2006. I hovedstaden jobbet Sverre blant annet som analytiker i Akershus Eiendom. Han var også produktsjef i Orkla i ett år.

Han kom hjem til jobben som salgssjef for Plasto AS i 3,5 år før han ble utviklingssjef hos Wonderland AS. Så ble han markedssjef i Rauma Energi AS som han nå forlater etter 2,5 år.

- Jeg har hatt tre interessante jobber på Åndalsnes. Jeg har trivdes veldig godt hos Rauma Energi AS. Nå håper jeg å kunne gjøre en god jobb med tanke på de spennende utfordringene jeg er tilbudt. Erfaringene fra de tidligere jobbene vil være meget nyttig i jobben som daglig leder for Aak Safety AS, mener Sverre Bersås.

Han har vært i ledergruppene i de jobbene han har hatt på Åndalsnes før han nå altså blir toppleder.

Sverre ventes å tiltre stillinga 1. april for et selskap som har ei omsetning på cirka 60 millioner kroner. Det skal ha vært mange godt kvalifiserte søkere til jobben som altså Sverre Bersås fikk.