- Vi håper mange tar turen til skitrekket denne dagen. Snøen har kommet, rundt en meter og vi tror på gode forhold i bakkene 1. juledag. Dugnadspersonellet har i alle jobbet på spreng for å få utstyret i orden og bakkene klare,  sier nyvalgt styreleder Tore Brandstadmoen i Rauma Skisenter AS. Et selskap hvor Åndalsnes IF er hovedaksjonær med i overkant av 30 prosent av aksjene.

Det var årsmøte i skitrekket søndag 21. desember. Brandstadmoen, som tidligere har vært kasserer/økonomiansvarlig, tok over sjefsklubba etter Karsten Aak. I det nyvalgte styret sitter også kasserer/økonomiansvarlig Cato S. Fostervold, sekretær Elin Gjengstø Grøtta og styremedlemmene Håvard Hole og Iver Olav Krohn. Varamedlemmer til styret er Bjørn L. Aandal. Valgkomiteen består av THomas Brekken (leder) og Finn Oshaug.

Økonomisk minus

- Hvordan var det siste driftsåret?- Vi gikk 275.000 kroner i minus i driftsåret 1. juli i 2013 til 30. juni i 2014. Årsaken var ikke minst at vi kun hadde ei åpningshelg i skitrekket i Skorgedalen sist vinter fordi det manglet snø. Vi håper virkelig det blir flere åpningshelger denne vinteren. Det ser i alle fall bra ut nå for jula hvor vi satser på at det blir mange åpningsdager, sier Tore Brandstadmoen.

Han legger til at det i nevnte driftsår også ble gjort store investeringer i skitrekket, blant annet har strøm kommet på plass.

- Vi har våre likviditetsutfordringer. Men vi ser mulighetene framover og håper både næringslivet og privatpersoner støtter oss. Vi håper å kunne selge en del sesongkort nå utover, legger Brandstadmoen til.