På julaften blir de åtte gudstjenester.

Julaften

I Øverdalen kirke er det prost Lars Slettebø som forretter, organist er Paul Magne Venås. Sang av Nora Vold Hovde. Takkoffer er til Redd Barna.

I Kors kirke forretter også prost Lars Slettebø, organist er Edmund Søvik. Takkoffer går til menighetsarbeidet.

I Grytten kirke forretter prost Lars Slettebø og Edmund Søvik er organist. Takkofferet går til Kirkens Nødhjelp.

I Rødven kyrkje er det gudstjeneste ved sokneprest Petter Dahle og organist Harald Morstøl, som har med seg sangerne Audhild Mølmen og Per Arne Skomsø.

Petter Dahle forretter også gudstjenesten i Holm kyrkje, organist er Harald Morstøl. Halvor og Ingeborg Holm deltar med musikalsk innslag. Takkofferet i begge gudstjenestene er til Redd Barna.

I Hen kirke er det også sokneprest Petter Dahle som forretter med Harald Morstøl på orgelkrakken. Isfjorden Hornmusikk spiller. Sarah og Frode er med, likeså Eileen. Et barn skal døpes. Takkofferet er til Kirkens Bymisjon.

I Innfjorden bedehuskapell er det sokneprest John Sylte som forretter med Paul Magne Venås ved orgelet. Nora Vold Hovde synger. Takkofferet går til soknerådets arbeid.

I Vågstranda kyrkje forretter sokneprest John Sylte og organist er Paul Magne Venås. Her deltar også Peder Hjelvik med musikk. Et barn skal døpes. Takkoffer her går til Sjømannskirka.

1.juledag

1.juledag er det høytidsgudstjenester. I Grytten kirke forretter prost Slettebø og organist er Edmund Søvik. Arne Ottar Ødegård spiller trompet. Det er nattverd. Takkoffer går til IKO.I Eid kyrkje forretter sokneprest Petter Dahle og organist er Harald Morstøl. Tarald Olav og Tor Einar Dahle spiller saksofon og klarinett. Takkoffer går til Norsk Luthersk Misjonssamband.

I Voll kyrkje er det sokneprest John Sylte som forretter og organist er Paul Magne Venås. Måndalen skole- og ungdomskorps deltar. Det er nattverd. Takkofferet går til soknerådet sitt arbeid.

Romjulssøndag

I Hen kirke forretter sokneprest Petter Dahle, organist er Harald Morstøl. KorHænn deltar, det samme gjør Ruth Olina Lødemel. 3 barn skal døpes. Det er nattverd, og takkoffer går til menighetsarbeidet.