- Det er spesielt og ei ære. Helt klart. Jeg håper det kommer mange flere kvinner etter meg også, sa Torill Bakken Åndal til Åndalsnes Avis etter at hun sammen med ektemannen hadde mottatt næringsprisen for 2014 av ordfører Lars Olav Hustad og leder av kraftfondet i kommunen, Marit Nauste.

Over hundre personer var med på å markere at ekteparet mottok næringsprisen. En gavesjekk på 20.000 kroner samt et synlig plakettbevis og mange blomsterhilsninger fra ulike aktører.

Musikk og taler

Leder i Nordveggen AS, Helene Rødseth, ledet det halvannen times lange arrangementet på utmerket vis. Kiril og Renat Zimin underholdt med vakker og stemningsfull musikk. Stedet tre banker - DnB, Sparebanken Møre og Sparebank 1 SMN - hilste med blomster sammen med Torbjørn Hjelden fra Rauma Næringslag.

Lederen for kulturhuset, Øystein Valde, takket og gratulerte med champagne. Reiselivssjef Hilde Gråberg Bakke takket og ønsket lykke til i fortsettelsen med blomster.

Jan Sverre Sivertsen holdt et spennende og interessant foredrag under temaet "Reiseliv - det handlet om folk!". Før de fleste som deltok på markeringa til ekteparet, som har fire barn og sju barnebarn, fortsatte med julebuffet på hotellet som de driver.

Les mer om prisutdelinga i lørdagens papiravis.