En brann i Torvik er ikke under kontroll. Brannen er i et uthus og det er fare for spredning til andre bygninger.

Vi har akkurat snakket med en som er tilskuer til det hele og han forteller at barnnvesenet er på stedet, at det har tatt fyr i et annet hus og at det delvis er spredning av brannen i terrenget. Han sier til Åndalsnes Avis at han regner med at brannvesenet nå vil få brannen under kontroll og at det ikke blir snakk om evakuering av andre hus i nærheten. Mannen på stedet forteller også at det har blåst en del før i dag, men at vinden akkurat nå har løyet en del.

Oppdatering klokka 14:42:

Brannen har startet i et vedhus / garasje like ved hovedbygningen på en gård i Torvika, like før klokka 13. Brannen spredte seg til leilighetsdelen av huset, som nå trolig er totalskadd. Denne delen av huset sto ifølge øyenvitner tom.

Fem personer som bodde i hovedhuset er evakuert, og ifølge skadestedsleder Sindre Mittet har en av disse pustet inn litt røyk, men det skal ellers ikke være snakk om personskade av noe betydning.

- Det tok fyr i graset og vi konsentrerte oss om å hindre spredning til nabohuset, samtidig som vi gjorde en innsats mot hovedbrannen. Men vi var heldige med svak vind denne gangen, sier brannsjef Falke Haugen, som hadde fullt mannskap i sving.

Det så dramatisk ut en stund, særlig da en avbrent strømledning gnistret og spraket like over brannstedet.

- Ja, det var strøm på her, i kombinasjon med vann, og det er en dårlig kombinasjon, sier Haugen.