Du kan lese hele eavisa her

En av sakene er om et spesielt rekkehusprosjekt på Åndalsnes:

Topp utsikt

På Bjørnmosen har Tommy Jensen og Co. bygget et meget spesielt rekkehusprosjekt. – Det måtte bli slik på grunn av tomta, sier arkitekten bak, Geir Viggo Jensen.

Rekkehuset på Bjørnmosen skiller seg ut der det ligger i bakkehellinga.

– På avstand ser det litt Art Deco ut?– Ja, kanskje, men det var tomta og utsikten som bestemte hvordan det ble. Vi måtte også tenke på biloppstillingsplass, sier Geir Viggo Jensen. Han er bygningsingeniør og tegner de fleste hus familiebedriften bygger.

– Her er det fire leiligheter med kjøkken og stue på øverste plan og soverom med bad nummer to i underetasjen. Begge etasjene har terrasse, med en utrolig flott utsikt, skryter far, Tommy Jensen.

Alle leilighetene er solgt og i løpet av bare noen få uker vil de tre første leilighetene være klare for innflytting. Hver eier har selv kunnet velge materialer og rominndeling, så de fire leilighetene er alle litt forskjellig. Noen har valgt slette vegger uten lister, mens andre har valgt panel på veggene. Antall soverom i underetasjen varierer også etter ønsker fra eiere.

Tomta som familiebedriften kjøpte av Leif Kroken, er veldig skrå, og det har vært en del forarbeid.

– Vi har skiftet ut masse og skutt oss inn i fjellet. Nå er det ganske romslig i bakkant av rekkehuset, mener Tommy. Hver leilighet er på 120 kvadratmeter og kostet i utgangspunktet 2.850.000 kroner. – Men enkelte har oppgradert sine leiligheter med annet materialvalg, blant annet i gulv og kjøkkeninnredning, slik at sluttsummen ble høyere, sier Geir Viggo. Gutta forteller at det ikke er noe problem å selge leiligheter i Rauma for tiden.

– Vi hadde 16 leiligheter for to år siden. Nå har vi bare en liten én igjen som ikke er solgt, forteller Tommy

– Hvem er det som kjøper?– Alle mulige typer mennesker, fra helt unge til gamle som oss. I Innfjorden, der vi har solgt 12 leiligheter, er det også en del barnefamilier, forteller Tommy. Tømmerfirmaet har mer enn nok å gjøre og bare før jul skal de ha klart åtte boenheter.

– De neste prosjektene vi skal gå i gang med nå, er seks leiligheter på Veblungsnes og tre eneboliger på Frydenlund. Vi skal også utvide butikken, så her blir det mye å skrive om fremover, spøker Tommy Jensen avslutningsvis.