Stamina Helse Nordmøre informerer om følgende i en epost:

"Romsdals Sprekeste Bedrift er en konkurranse der bedrifter kan melde seg på. Her setter hver bedrift sammen et lag bestående av fem ansatte. Disse gjennomfører en oksygenopptakstest. Etter testen får man en individuell veiledning rundt hvordan man bør trene for å få framgang i fysisk form. Det tas høyde for både utgangsform og individuelle mål. Fra april har deltagerne jobbet for formendring og nå fra august til oktober har retestingen foregått. Vi måler %- vis formendring og ikke hvem som er i best form. Det er lurt av bedriftene å prøve å få med de som har størst potensial til å endre form, det er nok her også bedriften kan ta ut størst gevinst.

I årets konkurranse var det med ca 130 personer fordelt på 25 lag fra Molde, Åndalsnes og Elnesvågen. Vi har benyttet samarbeidspartnerne Moldehallen, Spinn og Kick for å gjennomføre oksygenopptakstestene.

Årets konkurranse har vist utrolig gode resultater. Veldig mange har fått til særdeles gode endringer. Vi i Stamina prøver å lære deltagerne hvordan en mest effektivt kan få til varig formendring, men det er selvsagt helt opp til den enkelte å faktisk gjøre en innsats og gjennomføre endringen.

I år ser det ut til at mange har hatt stort utbytte, men så tror vi også at en lang og fin sommer kan ha slått positivt ut for både treningslyst og treningsmuligheter.

Årets konkurranse ble vunnet av Veøy AS, de hadde en formidabel økning på 12,35 % Dette er gjennomsnittsøkning for alle på laget (4 av fem må gjennomføre retest for å få gyldig resultat) Hakk i hæl endte Aak Safety AS med 11,66 % økning og HTL Elektro AS med 11,22 % økning.

Vi premierer også den personen som har fått til størst økning. Dette ble i år Jan Tore Flovikholm fra Aak Safety AS med en formøkning på 22,2 %!!".