Reporter Stein Akre i TV2 er en av ni ansatte i selskapet som følger Mannen live fra Lyngheim.

- Hvor mange pressefolk er det her oppe, tror du?- Det må begynne å nærme seg 40 kolleger. Vi er ni og VG er vel totalt minst 10, sier Akre som ankom Lyngheim på mandag og som har belaget seg på å bli her til fredag - minst.

- Kolleger, sier du?- Ja, eller konkurrenter om du vil. Vi har en god tone oss imellom. Men vi konkurrerer om nyhetene - ja, erkjenner han.

- Kaldt å stå her kanskje i regnværet og noen få plussgrader?- Ja, det kan du godt si. Spesielt når vi ser flere av våre kolleger som har varme bobiler. Jeg og flere fra TV2 har stått her siden klokka 06 i morges. Og vi blir her utover ettermiddagen og kvelden, sier han.

- Det er tåkete og mye regn akkurat nå. Ikke akkurat drømmescenarioet for gode filmopptak?- Det er ikke så aller verst, faktisk. I alle fall bedre enn når mørket kommer sigende. Da ser vi ingen ting. Hvis det går i dag så håper vi det skjer før det blir stupende mørkt, sier Stein Aakre som har blitt intervjuet live både på dansk TV2 og Sky i løpet av tirsdagen.

Foruten rundt 40 pressefolk så er det også en god del skuelystne som sitter i bilene sine og venter på at steinskredet skal komme. Godt over 100 personer er på Lyngheim som altså nå er i medienes søkelys. Både i inn- og utland.