Det var skistjernene Andreas Fransson og kanadiske J.P. Auclair som omkom i et snøskred i Chile mandag. Fransson  hadde planer om å kjøre på ski ned Fivaruta i Trollveggen 12.-18. mars i 2012. Det ble aldri noe av. Åndalsnes Avis omtalte saken 1. mars det året.

Nettstedet vg.no meldte onsdag 1. oktober om formiddagen følgende:

"31 år gamle Andreas Fransson er fra Luleå i Sverige. Sammen med den kanadiske skilegenden J.P. Auclair (37) besøkte han San Lorezo-fjellet i Aysén-regionen i Chile da de ble tatt av et snøskred, skriver svenske SVT.

Det 700 meter lange skredet skal ha begravet skistjernene. Chilenske myndigheter opplyser at de to omkomne ble funnet på den argentinske siden av grensen Familien til den svenske frikjøreren venter på det offisielle dødsbudskapet.

- Vi vet ingenting før vi får et offisielt budskap, men vi har våre egne kontakter. Vi er veldig lei oss akkurat nå, sier Carola Fransson, moren til til Andreas Fransson til Expressen".

– Det er ikke offisielt bekreftet enda, men man har sett to kropper i skredet, sier Alf Fransson, faren til skistjernen  til den svenske lokalavisen Kuriren

Les hele saken her