– Jeg trodde aldri jeg skulle bli tatt med, sier Maja Morstøl Bjerkeli som ikke lenger kan holde hemmelig at hun er med på "Jakten på kjærligheten" på TV 2. 25 år gamle Maja forteller at det var med viten og vilje at hun sendte frierbrev for å bli tatt med i vurderingen blant mange andre friere.

– Nei, om det hadde vært for å komme på tv så hadde jeg valgt en helt annen måte å gjøre det på, sier Maja og forteller at det var den siste av alle bøndene som fanget hennes interesse da presentasjonen ble gjort på skjermen sist vår. Tor Espen Helle heter han og kan kommer fra Setesdal.

– Jeg opplevde han som grei og trivelig og genuin og jordnær. Jeg tenkte: Nå stikker jeg ikke bare tåa ut i vannet, men hopper uti. Og så gjorde jeg det. Men overraskelsen var altså stor da hun fikk beskjed om at hun var plukket ut.

– Men så langt har det bare vært artig og lærerikt og jeg har fått møte mange artige folk, sier Maja.

– Men å bli kjent med en mann mens kamera går?

– Det er en spesiell setting, men jeg glemmer kamera etter hvert. Du havner liksom i ei boble med folk rundt deg hele tida.

- Og hva tenker du om mannen du møter?

– En blid og positiv fyr som virker grei. Men vi var nok ganske nervøse begge to under speeddaten, og mer har jeg ikke lov til å snakke om, sier Maja.

Serien i TV 2 skal gå hver mandag framover og Maja vet egentlig ingen ting om hvor mye hun kommer på skjermen.

Forberedt på å bli kjendis?

–Nei, ikke i det hele tatt. Jeg får bare ta det som kommer, smiler Maja Morstøl Bjerkeli.