Aksjonen med å redde ut mannen som falt utfor Stigfossbrua i Trollstigen og ned i juvet pågår fortsatt, nå litt over klokka 14 lørdag.

Brannvesen, ambulanse, politi og ambulansehelikopter deltok i redningsaksjonen. Det var i 13-tida lørdag at en mann falt utfor brua, enten fra selve brukaret eller like ved brukaret.

Meldinga gikk ut på at mannen hadde falt fem-seks meter. Da aksjonen pågikk lå han 10-15 meter under brua.

- Han skal ha landet delvis med hodet først. Ingen tvil om at mannen er skadd. Hvor alvorlig vet vi imidlertid ikke. Vi kommuniserer med ham. Redningsaksjonen er utfordrende. Men vi tror det skal gå bra, sa politibetjent Sindre Mittet fra Rauma Lensmannskontor til Åndalsnes Avis fra stedet litt før klokka 14 lørdag.

Det er ukjent hvor mannen er hjemmehørende og hvor gammel han er.

Brannmenn fikk ros

Mannskap fra Rauma Brannvesen og luftambulansen var aktivt med i redningsoperasjonen. De gjorde en flott jobb med å fire seg ned til den skadde personen og bistå redningsarbeidet.

Mannskap fra brannvesenet dirigerte dessuten også trafikken på en effektiv og kontrollert måte over brua under redningsaksjonen.

Brannvesenet fikk ros fra politi og mannskap fra luftambulansen i forbindelse med det vanskelige redningsoppdraget.

Ambulansehelikopter var under aksjonen stasjonert på den store parkeringsplassen, ved bommen nede ved foten av Trollstigen.

I 15-tida var den vellykka redningsaksjonen avsluttet.