Woldstad Gard er blitt valgt ut til å være en av ti kandidater til "Årets Landlige Spire" i bladet "Lev Landlig".

Det foregår nå en avstemming på nett, og så skal en jury avgjøre hvem som får tittelen, og får en reportasje i bladet.

Vi synes det er hyggelig å bli nominert, sier Gudrun Enga Woldstad i en kommentar. Hun driver stedet i Isfjorden sammen med mannen Guttorm Furmyr.

De satser på selskaper, galleri, kurs og gårdsbutikk. Woldstad Gard er de eneste fra Møre og Romsdal som er nominert.

Du kan avgi stemme her

- Gjestene skal trives

Her kan du lese intervjuet med driverne av Woldstad Gard på nettstedet:

1. Hva tror dere er deres beste fortrinn som landlige gründere?At vi ligger vakkert til med utsikt utover fjorden og de dramatiske fjellene i Rauma. Gården ligger sørvendt, med lett ankomst, spennende utemiljø med hage og dammer, planter, blomster og urter som også brukes i maten. Vi er sosiale og kreative mennesker som lever og ånder for at våre gjester skal trives.

2. Hvor drømmer dere om å være/ ha fått til om 5 år?At vi begge lever av å drive Woldstad Gard. Vi har fått ferdig peisestua og «lisje-stauå» som er under arbeid nå. En visjon er å kunne tilby våre gjester overnatting i koselig gårdsmiljø. Vi har forhåpentligvis fått tatt i bruk andre etasje av låvebygningen til verksteder; snekkerverksted/rammeverksted og søm- og kunstatelier, samt kontorer.

3. Hva har dere fått best respons på av kunder så langt?At maten er spennende og god, og vakker å se på. Vi bruker mye av ressursene vi finner på gården, og i skogen. Det unike miljøet og stemningen på gården. Vi får også tilbakemelding om at vi er et godt vertskap.