Det nye hyttefeltet Bo-Grenda i Skorgedalen blir nå realisert. Det godkjente feltet på 15 tomter vil få sine første hytter utover høsten i år. Det er klart etter at seks tomter nå er solgt og at utbyggerne hadde satt seks solgte tomter som en betingelse for at prosjektet kunne settes i gang.

Ole Johnny Amundsen forteller at prosessen startes umiddelbart med å sende byggesøknader til kommunen. Målet er dermed anleggsstart så snart snøen er borte og alt ligger til rette. Amundsen forteller at tomtene nede mot elva har vist seg å være de mest populære, men at det også er solgt tomter helt øverst i feltet.

Amundsen forteller også at det er folk fra Romsdal og Nordmøre som har kjøpt så langt og at det er vist interesse for flere tomter. De som har kjøpt tomt vil bli tilbudt å bli satt i kontakt med Saltdalshytta, men vil ikke være bundet av noen kontrakt med dette firmaet. Det er opp til den enkelte hyttekjøper hvilken hytte de vil bygge.

– Tror dere at byggestart vil bli en katalysator slik at det vil komme flere til når prosjektet nå bli satt i gang?

– All erfaring viser at det er slik at flere kommer til når arbeidet er satt i gang, sier Amundsen og viser til at interessen rundt Skorgedalen er stor for tida på flere områder.

– Blir det et hyttefelt med helårsveg helt til døra?

– Det er godkjent for barmarksveg til døra, sier Ole Johnny Amundsen.